Vrijwilligerswerk DOOR en VOOR de bewoners

DOOR de bewoners.
Net zoals iedereen maken ook de bewoners zich graag verdienstelijk. Ze doen dit onder de vorm van vrijwilligerswerk. Er zijn heel wat taken die ze aankunnen. De Troon is steeds op zoek naar geschikte activiteiten voor de bewoners. Deze activiteiten kunnen zowel in de Troon zelf doorgaan als op verplaatsing.

VOOR bewoners.
In een huis als de Troon is er steeds iets te doen. We zijn dan ook heel blij als er mensen vrijwillig onze dienstverlening wensen te ondersteunen. Hiervoor werken we samen met Present Caritas Vrijwilligerswerk, of kortweg Present vzw.
De aard en intensiteit van het vrijwilligerswerk kan heel verschillend zijn. Dit kan gaan van een aantal praktische klussen in huis of tuin,… tot iemand die geregeld naar de Troon komt om samen met ÚÚn of meerdere bewoners een activiteit te doen, zoals kaarten spelen, zwemmen, een wandeling maken, begeleiden op uitstappen.

Wie interesse heeft in vrijwilligerswerk, van welke aard ook, kan steeds contact opnemen met de co÷rdinator Hilde Hermans (zie Contactpagina).

 

Stage doen in de Troon

Elk schooljaar begeleid de Troon stagiaires uit verschillende scholen uit de buurt. Dit zijn stagiaires uit zowel de derde graad van het middelbaar onderwijs als van hoge scholen.

Indien er interesse is in een stage kan u altijd contact opnemen met de co÷rdinator Hilde Hermans (zie Contactpagina).

 

Valid HTML 4.01 Transitional   Valide CSS!